Nu lanserar vi vår nya webb

nov 6, 2022

Nyhetsarkiv

Värderingskväll

Äntligen är det dags för vår efterlängtade värderingskväll. Torsdagen den 14 september kl 17-20 kommer Andreas Siesing och Peder Lamm att vara på plats hos oss i Dalsjöfors. Ta fram era föremål ni vill ha värderade och kom hit med dom. Varmt välkomna!

Vårkvalitétsauktion

De som väntar på något gott väntar aldrig för länge - iallafall inte längre än på måndag. Nedräkningen för våran vårkvalitétsauktion är igång, och den 8 maj är det dags. Då kan vi se fram emot flera vackra och unika föremål, ta en smygtitt på bilden...

Lisa Larson Temaauktion

Just nu söker vi folkkära Lisa Larson figuriner till vår kommande temaauktion här på Borås Auktionshall. Har du någon liten filur som står och samlar damm på hyllan hemma? Kom isåfall med den till oss innan den 31 mars, missa inte chansen att få den såld för sitt...

Värdering eller saker du vill sälja på auktion, vi hjälper dig gärna!