Lisa Larson Temaauktion

feb 28, 2023

Nyhetsarkiv

Värderingskväll

Äntligen är det dags för vår efterlängtade värderingskväll. Torsdagen den 14 september kl 17-20 kommer Andreas Siesing och Peder Lamm att vara på plats hos oss i Dalsjöfors. Ta fram era föremål ni vill ha värderade och kom hit med dom. Varmt välkomna!

Vårkvalitétsauktion

De som väntar på något gott väntar aldrig för länge - iallafall inte längre än på måndag. Nedräkningen för våran vårkvalitétsauktion är igång, och den 8 maj är det dags. Då kan vi se fram emot flera vackra och unika föremål, ta en smygtitt på bilden...

Nu lanserar vi vår nya webb

Idag lanserar vi vår nya webb med presentation av våra tjänster inom värdering och auktioner online. Läs om våra tjänster och ta en kontakt så svarar vi på dina frågor.

Värdering eller saker du vill sälja på auktion, vi hjälper dig gärna!