Borås Auktionshall

Värderingar & Online auktioner
Vi gör din vardag enklare!

Borås Auktionshall

Värderingar & Online auktioner
Vi gör din vardag enklare!

Borås Auktionshall

Värderingar & Online auktioner
Vi gör din vardag enklare!

Borås Auktionshall öppnade hösten 2022

Vår målsättning är att underlätta kundernas vardag. Vi lägger alltid stor vikt vid ett personligt och professionellt bemötande.

Inlämning, utlämning och visning sker i vår lokal på Ställvägen 2 i Dalsjöfors

Det är enkelt att sälja via oss då vi tar hand om hela processen. Vi fotograferar ditt föremål och lägger ut det på nätet. Allt du behöver göra är att komma in till oss med dina saker så hjälper vi till med värderingen och försäljningen. Vid försäljning via våra auktioner tar vi ut en provision på 20 % (inkl. moms) samt slagavgift på 50 SEK.

Vi gör värderingar av såväl enstaka föremål som hela eller delar av hem. Vi kan också ta hand om allt det praktiska vid tömning av dödsbon. Vi erbjuder paketlösningar där vi tömmer lägenheten eller villan och ser till att det blir städat. Alla våra värderingar är kostnadsfria oavsett om ni tar föremålen till oss eller vi kommer ut på hemvärderingar.

Ägare är Mattias Andersson och Peter Siegl

Mattias Andersson som ni oftast möter i auktionshallen har lång erfarenhet av värderingar då han har arbetat i 20 år som värderingsman och kontorschef på pantbank och har de senaste 3 åren drivit Höörs Auktionshall – Auktion Skåne.

Peter Siegl har över 40 års erfarenhet av antikviteter. Peter är även lokalt bevandrad i Borås där han bland annat drivit antikhandel.

Gör som flertalet begravningsbyråer, advokater, gode män, försäkringsbolag och privatpersoner – anlita Borås Auktionshall.

Välkomna önskar Mattias och Peter med personal

Värdering eller saker du vill sälja på auktion, vi hjälper dig gärna!